Încă nu te-ai pregatit pentru sezonul r...

Preț

Anunț depus

Detalii anunț

Meteorologii prognozează temperaturi joase în această iarnă, dar tu ești gata pentru ele? Atunci e timpul să-ți cumperi cât mai rapid un aparat cu aer condiționat de tip consolă, care te va ajuta să menții o temperatură confortabilă în toată locuința ta comod și cu cheltuieli minime pe energie.
Aparatul COOPER & HUNTER Arctic, disponibil în magazinul KBK Store, este soluția perfectă, ce va înlocui cu ușurință sistemele clasice de încălzire, pe lemne sau electricitate. Datorită clasei de eficiență energetică superioară A+++, costurile de încălzire și răcire vor fi de până la cinci ori mai reduse. Indiferent de perioada anului, acesta permite ajustarea unei temperaturi optime în încăpere în doar câteva clipe. În plus, aparatul cu aer condiționat cu purificator menține nivelul umidității la un nivel echilibrat, astfel încât să respiri un aer plăcut și sănătos.
Alege KBK Store pentru prețuri avantajoase și eficiență energetică la tine acasă. Pentru a efectua o comandă sau obține mai multe informații contactează-ne la +40 770 842 072.
https://kbkstore.com/produs/aparat-de-aer-conditionat-cooper-hunter-seria-arctic-ch-s09ftxla/

Raportează anunțul

Distribuie anunț

Gestionarea anunțului

Modifică anunțul Elimină anunțul

Statistici privind anunțul

Număr de vizite : 75

Ultima vizită : 15/06 ore 23:01

Nr. anunț : 2543

Continuând vizita pe site-ul nostru, acceptați utilizarea cookie-urilor.
OK