Cumpără cele mai bune subwoofere de la Soundhouse

Preț

Anunț depus

Detalii anunț

Majoritatea producătorilor auto nu obișnuiesc să includă subwoofere în instalația audio. Chiar și atunci când dispozitivele sunt deja integrate, este posibil ca ele să nu îndeplinească exigențele pasionaților audio. Nu este surprinzător să realizezi, atunci când cumperi o mașină, că nu îți place deloc calitatea bassului. Ca sistemul audio din mașină să fie complet, este necesar să acoperi toate gamele de frecvențe (înalte/medii/joase).
Respectiv, pentru a reproduce frecvențele joase este nevoie de un difuzor dedicat pentru acest spectru. Subwooferele auto sunt capabile să maximizeze sunetul unei perechi de boxe auto (care sunt, de cele mai multe ori, compacte și fără capacitatea de a coborî suficient de jos în frecvența cu claritate și intensitate mare). Acest tip de difuzoare auto au fost create pentru a cuprinde intervalul care ocupă frecvențele joase și împreună cu alte tipuri de boxe (tweeter, midbass, midrange) formează o gamă audio completă.
Te întrebi unde găsești subwoofere auto calitative, care să merite fiecare ban investit? Vezi varietatea de produse Soundhouse și alege produsul care se potrivește perfect pe nevoile mașinii tale.
Ai nevoie de consultanță? Adresa fizică - Brașov, str. Vasile Lupu Nr.7
E-mail: [email protected]
Telefon: 0374490389
https://www.soundhouse.ro/sisteme-car-audio/subwoofere-auto

Raportează anunțul

Distribuie anunț

Gestionarea anunțului

Modifică anunțul Elimină anunțul

Statistici privind anunțul

Număr de vizite : 221

Ultima vizită : 23/04 ore 06:26

Nr. anunț : 11676