HOUSE BOBICONSTRUCT - Acoperișuri de la A la Z, montaj învelitori, dulgherie pentru acoperiș

Preț

Brașov
Vezi pe hartă

Anunț depus

Detalii anunț

HOUSE BOBICONSTRUCT este o companie specializată în execuția acoperișurilor de la A la Z. Personalul montează țiglă metalică tip Lindab, țiglă ceramică, tablă cutată, sisteme de parazăpezi, jgheaburi și burlane și execută hidroizolații pentru acoperiș, prestează servicii de dulgherie și realizează reparația acoperișurilor.
Personalul HOUSE BOBICONSTRUCT beneficiază de instruire continuă pentru a fi la curent cu noutățile din domeniu. HOUSE BOBICONSTRUCT realizează mansardări, reparații ale mansardelor și teraselor, dar și placări cu polistiren, iar la solicitarea clienților, un reprezentant al companiei se poate deplasa la fața locului pentru a prezenta paletarul de culori, tipurile de șarpante din lemn și alte elemente necesare unei astfel de lucrări.
HOUSE BOBICONSTRUCT - materiale de construcții direct de la producător
Firma asigură materiale de construcții direct de la producător, la prețuri accesibile. Fie că este vorba despre țigla metalică BILKA sau Lindab, tablă cutată sau alte accesorii, personalul HOUSE BOBICONSTRUCT furnizează toate materialele necesare, ocupându-se de montajul acestora într-un mod profesionist.

Societatea efectuează, totodată, construcții civile și industriale, dar și amenajări interioare și exterioare. Echipa lucrează cu profesionalism și promptitudine, respectând termenele de execuție și practicând prețuri avantajoase, atât pentru reparația sau montajul învelitorilor metalice și ceramice, cât și pentru efectuarea construcțiilor civile sau industriale.

Raportează anunțul

Distribuie anunț

Gestionarea anunțului

Modifică anunțul Elimină anunțul

Statistici privind anunțul

Număr de vizite : 175

Ultima vizită : 12/04 ore 11:29

Nr. anunț : 11254