Regimul importului de marfuri pe Piata...

Preț

Bucuresti
Vezi pe hartă

Anunț depus

Detalii anunț

Avand in vedere faptul ca dupa anul 1990 cei mai bogati cetateni ai tarii (Adrian Năstase, Miron Mitrea, Dan Ioan Popescu, Viorel Hrebenciuc, Radu Mazăre, Marian Oprișan, Gabriel Comănescu, Dinu Patriciu, Ilie Alexandru, Marian Vanghelie, s.a.m.d) si-au facut averile datorita importului de marfuri, trend ce se mentine si care continua sa creeze miliardari autohtoni si in momentul de fata, manuscrisul prezinta institutiile de baza legale utilizate de catre acestia (cele ilegale vor putea fi usor deduse din lectura) si care, daca vor fi utilizate corespunzator, va vor crea o stare materiala indestulatoare si dumneavoastra.

Manuscrisul ofera posibilitatea: statului Roman, prin prezentarea jurisprudentei, de a imbogati trezoreria din prelevarea taxelor; capacitatea desfacerii produselor importate pe intreg teritoriu al Uniunii Europene; pasii cei mai ascunsi pentru afacerile individuale. Ba mai mult, in functie de inventivitatea si perspicacitatea fiecaruia, activitatea ofera posibilitatea de a deveni originali.

Atractivitatea activitatii de importului este data de situarea geografica a tarii langa state terte precum Ucraina, Moldova si zona Balcani.

Cartea poate fi achizitionata de pe pagina oficiala Letras.ro urmarind link'ul:

https://letras.ro/product/regimul-importului-de-marfuri-pe-piata-unica-europeana-ed-tiparita/

ISBN: 9786060715375
SKU: Letras-9786060715375

Studiati, cooperati si actionati. Succes!

Raportează anunțul

Distribuie anunț

Gestionarea anunțului

Modifică anunțul Elimină anunțul

Statistici privind anunțul

Număr de vizite : 95

Ultima vizită : 02/10 ore 19:23

Nr. anunț : 6033

Continuând vizita pe site-ul nostru, acceptați utilizarea cookie-urilor.
OK