Teren si casa vanzare zona Baneasa...

Preț

1,00 €

000000 baneasa
Vezi pe hartă

Anunț depus

Detalii anunț

Detalii
Va propunem spre vanzare un teren de 547 mp si casa in suprafata 131mp parter + mansarda, in zona de Nord a capitalei, in Baneasa, in vecinatatea lacului Baneasa. Terenul este foarte bine pozitionat, intr-o zona rezidentiala si metropolitana linistita, cu vile noi si sedii ale unor spitale private precum Regina Maria, cu iesire imediata spre pasaj Baneasa, spre Gara Baneasa, spre B-dul Ion Ionescu de la Brazi si spre Soseaua Bucuresti-Ploiesti. Terenul este o superocazie atat pentru constructia unei vile ca resedinta familiala cat si pentru o investitie pentru construirea unui sediu firma si/sau birouri . Pretul/mp de constructie noua in zona este in prezent intre 1800 -2200 euro/mp.
Terenul are un avantaj pentru orice tip de constructie, Pe teren este construita o casa noua care poate fi renovata si modificata iar apoi locuita. Exista cadastru si intabulare, precum si certificat de urbanism.

Avantaje: Pozitionare deosebit de buna, in zona de Nord a capitalei, in vecinatatea lacului Baneasa, cu acces rapid catre zona de business Nord, cartier Aviatiei si B-dul Barbu Vacarescu si alte puncte de interes precum Mall Baneasa, pasaj Baneasa catre DN1. Accesul este de 3 minute cu masina pana la Piata Presei Libere si la 10 minute pana la aeroportul Henry Coanda.
Super ocazie pentru investitori de a cumpara un teren bun pentru constructii, in cea mai cautata zona de Nord a capitalei, la un pret atractiv raportat la pretul pietei din zona Baneasa-Herastrau.
Te invit la o intalnire pentru alte detalii privind aceasta ocazie de investitie!

Caracteristici
Suprafaţă teren: 547 mp
Tip teren: constructii
Clasificare teren: intravilan
Construcţie pe teren: Da
Suprafaţă construită: 130 mp
Specificaţii
Alte detalii zonă
•Amenajare strazi: asfaltate
•Mijloace de transport
•Iluminat stradal
Vecinătăţi
Lac Baneasa, Spital Regina Maria, Pasaj Baneasa, Romatsa, Fundatia Regina Maria, ANAF sector 1, Grivco

Raportează anunțul

Distribuie anunț

Gestionarea anunțului

Modifică anunțul Elimină anunțul

Statistici privind anunțul

Număr de vizite : 375

Ultima vizită : 15/05 ore 00:46

Nr. anunț : 3

Continuând vizita pe site-ul nostru, acceptați utilizarea cookie-urilor.
OK