Proprietate - casa de locuit cu anexe...

Preț

83 000,00 €

Anunț depus

Detalii anunț

Proprietate cu casa de locuit: gradina, curte, constructii anexe-toate inscrise in cartea Funciara (intabulate, conform cu autorizatia de construire).
Proprietatea ( racordata la rețeaua publica de apa, contorizata, energie electrica, rețeaua de canalizare, gaz în maxim 1 luna) este situata intr-o zona rezidentiala foarte buna, linistita, aproape de parcul orasului, cu gradina cu flori pe partea estica a casei, gradina cu iarba pe latura nordica si gradina mare cu iarba (se preteaza pentru cultivare legume), vie si pomi fructiferi in partea de nord-vest. Gradina mare.
Suprafata totala a proprietatii este de: 617mp
Casa este in suprafata utila de 102mp, are 3 camere spatioase, decomandate,cu sobe de teracota si geamuri mari (2 camere au parchet din lemn masiv), hol mare (usa la intrare este termopan), bucatarie (are soba cu plita, chiuveta), baie renovata, camara spatioasa. Casa are pod pe toata suprafata, foarte inalt, putandu-se mansarda. Datorita fundatiei solide, casa se preteaza la construirea unui etaj superior. Casa are fundatie inalta, cu un beci spatios.
Anexele gospodaresti - constructie separate – cuprinde: o camera, dotata cu soba de teracota cu plita (in interiorul sobei este instalat un cazan de apa de 80 litri care poate oferi apa calda la bucatarie si baia adiacenta), camara spatioasa cu geam mare (se preteaza si ca incapere pentru gatit, are instalata priza), baie dotata cu chiuveta, toaleta si dus, garaj acoperit, lemnarie.
In acelasi corp de caldire cu bucataria de vara este lemnaria spatioasa din care se face accesul la podul cladirii. La capatul cladirii se afla anexele: fost cotet de porci (din BCA) cu 2 spatii separate cu usi individuale si raicioc, toate podite. In spatele anexelor se afla curtea pentru gaini, cu cotete (spatiul este generos).
Garajul este acoperit. In spatele garajului este o afumatoare zidita din caramida si cu usa de fier.
Toata partea de anexe si cea din spatele garajului si afumatoare este inchisa cu zid de caramida si acoperita.
Curtea este prevazuta cu trotuar cu asfalt in curtea mica din fata casei (intrare pe o poarta separat direct spre intrarea in casa) si trotuar betonat pe langa casa, in partea din fata a bucatariei de vara si toata zona spre anexe si garaj. Restul curtii este prevazuta cu piatra de vale intercalata cu iarba. Intrarea in curtea principala se face prin 2 porti mari din fier, cu deschidere separata fiecare. Proprietatea este ingradita cu gard de beton + fier pe partea de est si nord si beton + lemn pe partea nord-vestica (de-a lungul gradinii mari).

Raportează anunțul

Distribuie anunț

Gestionarea anunțului

Modifică anunțul Elimină anunțul

Statistici privind anunțul

Număr de vizite : 127

Ultima vizită : 25/10 ore 01:12

Nr. anunț : 3239

Anunturi similare

Case lemn

Continuând vizita pe site-ul nostru, acceptați utilizarea cookie-urilor.
OK