Imbracaminte de liposuctie pentru femei Medicalz Coolmax – Marime 3

Preț

154,00 €

Rm. Valcea
Vezi pe hartă

Anunț depus

Detalii anunț

Magazin on-line specializat in comercializarea produselor ortopedice import Germania vinde:
Imbracaminte de liposuctie pentru femei Medicalz Coolmax EC/033 – Marime 3.
Corsetul Elegance cu spatele înalt este echipat cu bretele reglabile, cu o închidere nouă, practică și reglabilă și are o față pentru închidere. Are, de asemenea, o închidere cu velco la nivelul picioarelor, care este căptușită cu bumbac.
Bretele reglabile pentru a se potrivi tuturor tipurilor de corp. Confort excepțional datorită unui material textil de înaltă tehnologie bazat pe termoregulator Coolmax care elimină transpirația.
Multe proceduri chirurgicale estetice trebuie urmate de terapie de compresie calibrată științific. De exemplu, în cazul liposucției, pot apărea și forme de edem postoperator și un fenomen cunoscut sub numele de „valuri”. Compresia calculată este atunci necesară pentru a minimiza aceste efecte fără a împiedica mișcarea mușchilor.
Gama Elegance este realizată din material CoolMax. Această țesătură revoluționară este mai respirabilă și mai confortabilă decât orice alt material disponibil astăzi pe piață. Elimina umezeala pe stratul exterior al materialului si se usuca rapid. Această fibră specială cu 4 canale permite aerului să treacă ușor prin îmbrăcăminte. CoolMax® este perfect potrivit pentru îmbrăcămintea postoperatorie care trebuie purtată la 6-8 săptămâni imediat după operație.
Medical Z își propune să ofere o compresie calculată - țesătură creată pentru a vă oferi rezultatele pe care le așteptați.
Tensiunea egală de expansiune orizontală și verticală optimizează presiunea uniformă, astfel încât îmbrăcămintea să poată fi purtată imediat după operație fără a crea disconfort pacientului.
Cusăturile sunt plate în interiorul îmbrăcămintei. Această tehnică este, de asemenea, utilizată pentru fabricarea articolelor de îmbrăcăminte de compresie făcute pe măsură destinate victimelor arsurilor grave.
Starea produsului – nou
Pretul afisat este pentru o bucata.
Produsul din imagine este cel pe care il veti primi in eventualitatea unei comenzi.
Produsul nu are drept de retur.
Transportul nu este inclus in pret.
Garantie –12 luni
Made in Franta
Date tehnice:
Marimea 3
Dimensiune sub bust - 82 - 87 cm
Dimensiune talie - 79 - 84 cm
Dimensiune bazin - 94 - 99 cm
Greutate produs - 1 kg
https://www.ortomag.ro/Imbracaminte-de-liposuctie-pentru-femei-Medicalz-Coolmax-Marime-3/

Raportează anunțul

Distribuie anunț

Gestionarea anunțului

Modifică anunțul Elimină anunțul

Statistici privind anunțul

Număr de vizite : 156

Ultima vizită : 28/03 ore 05:47

Nr. anunț : 10421