F.A.Q.

F.A.Q.
Intrebari frecvente Cat costa serviciile cocosat.ro?
Pe cocosat.ro, totul este GRATIS. Publici anunturi, cauti, raspunzi la anunturi pe care le-au publicat alti utilizatori sau inchei tranzactii. Totul fără nici un fel de costuri.
In timp, este posibil sa implementam o metoda de promovare premium cu plata a anunturilor, insa momentan este doar la stagiul de idee. Cat timp este vizibil anuntul meu pe site? Anuntul tau va fi prezent in site in categoria si in localitatea unde l-ai inscris pe o perioada de 2 luni cu posibilitatea de reinnoire. Cat de des pot publica anunturi? Poti depune cate anunturi doresti, atat timp cat continutul si fotografiile postate respecta regulile de utilizare Cocosat.ro Pot sa sterg un anunt pe care l-am publicat? Pot reactiva un anunt pe care l-am șters? E simplu sa stergi chiar tu anuntul publicat din contul tau, care se creeaza automat la adaugarea anuntului. Pentru orice ajutor, echipa cocosat.ro este alaturi de tine. Pot sa includ poze in anuntul meu? Desigur! Echipa cocosat.ro recomanda folosirea pozelor de o calitate cat mai buna în cadrul anunturilor. Statisticile arata că anunturile cu poze sunt mult mai eficiente decat cele care contin doar descriere text. Pot publica anunturi in numele altcuiva? Politica cocosat.ro menționează faptul că anunturile sunt publicate in nume propriu. Asta inseamna că adresa de mail si numarul de telefon apartin persoanei in numele careia este publicat anuntul. Pentru mai multe detalii, citeste sectiunea Termeni si Conditii a portalului. Am nevoie de cont pentru a publica un anunt? In momentul in care publici un anunt pe site, vei fi rugat sa introduci numele, adresa ta de mail si numarul de telefon. Acestea vor fi date esentiale pentru viitorul tau cont pe cocosat.ro. Mai tarziu, contul tau iti va permite sa-ti gestionezi anunturile si sa publici mai usor altele noi. Cat dureaza sa publici un anunt? Mai putin decat crezi! Cauta butonul verde [+Adaugati anunt gratuit] în partea de sus a paginii sau linkul [+Adaugare anunt] din partea de jos a paginii. De acolo vei ajunge intr-un formular extrem de simplu. In doar 3 pasi, anuntul tau va fi public. L-am publicat! Acum unde este anuntul meu? Dupa ce ai adaugat un anunt, trebuie sa astepti ca acesta sa fie aprobat de un moderator al site-ului.
Apoi iti poti vedea anuntul in categoria unde l-ai inscris, la subcategoria respectiva si localitatea de unde apartine. Cine imi va vedea anuntul? Toti utilizatorii cocosat.ro care intra in categoria, subcategoria si orasul unde ai inregistrat anuntul vor vedea informatiile descrise de tine. Mai mult, cocosat.ro are un sistem unic de optimizare pentru motoarele de cautare, asadar esti favorizat in momentul in care oricine cauta anunturi similare cu al tau pe internet. Reteaua de site-uri partenere asigura o vizibilitate sporita pentru anunturi din categorii targetate. In felul acesta, anuntul tau este public in cel mai potrivit loc de pe internet. Cum voi fi contactat în urma publicarii anuntului? In fiecare pagina de anunt exista un buton dedicat pentru raspuns. Orice utilizator iti poate trimite rapid un mesaj privat folosind formularul de pe pagina anuntului. De asemenea, daca setezi ca numarul tau de telefon sa fie public in pagina de anunt, cei interesati te pot suna direct. Cum raspund la un anunt? In pagina unui anunt, vei gasi un formular cu titlul „Contacteaza autorul”, care te ajuta sa trimiti un mesaj rapid utilizatorului care a publicat anuntul. Tot in pagina principala a anuntului poti gasi numarul de telefon al celui care l-a publicat, asadar il poti suna daca doresti. Anuntul meu va aparea in ziar? cocosat.ro ofera servicii exclusiv online. Anuntul tau va aparea pe site, la cautari si in site-uri partenere. Cum pot evita frauda?
Fereste-te de afacerile care presupun transfer de bani in avans.
Evita anunturile cu date de contact suspicioase.
Verifica locatia celui care a publicat anuntul. Sunt de preferat afacerile din vecinatatea ta.
Preturile foarte mici pot ascunde oferte ireale.
Daca pare prea frumos sa fie adevarat, probabil asa si este. Daca ai suspiciuni in privința unui anunt, te rugam sa raportezi acest lucru in pagina respectiva sau poti sa anunti echipa cocosat.ro