Tu stii cum sa iti vinzi apartamentul urgent? Cocosat.ro te ajuta!

Câteva sfaturi utile ca să ai succes:

Persoanele care au decis ca este momentul sa faca o schimbare in viata lor si sa isi vanda apartamentul sau casa pentru a cumpara o noua locuinta sau pentru a-si indeplini un vis trebuie sa fie extrem de atente si sa tina cont de o serie de sfaturi cu ajutorul carora sa gaseasca cumparatori mai repede.

Cat de importanta este curatenia?

Cei care au case de vanzare trebuie sa aiba in vedere faptul ca inainte de a scoate pe piata proprietatile, trebuie sa faca ordine generala. Nimeni nu-si doreste sa cumpere un apartament sau o casa murdare. Geamurile trebuie spalate, peretii trebuie varuiti sau curatati, usile trebuie si ele ingrijite, iar in ceea ce priveste curtile, ele trebuie ordonate foarte bine. Este dovedit faptul ca proprietatile care arata ingrijit sunt mult mai usor de vandut decat cele caracterizate de o stare generala de dezordine.

Este necesar sa se faca reparatii minore inainte de vanzare?

Daca este cazul, proprietarii de imobile trebuie sa se ocupe si de reparatiile minore. De exemplu, poate ca una dintre usile de la mobila de bucatarie nu se inchide bine sau poate ca unul dintre becurile din casa s-a ars. Ideal este ca astfel de amanunte sa fie reparate inainte de vizionari, pentru a oferi posibililor cumparatori sansa de a vedea apartamente sau vile cat mai apropiate de dorintele lor!

Este promovarea esentiala pentru atingerea publicului tinta?

Promovarea corecta poate veni in sprijinul vanzatorilor. Important de stiut este faptul ca promovarea include de la anunturile realizate de catre agentii imobiliari si pana la distribuirea descrierii apartamentelor/caselor pe paginile retelelor de socializare.

Fotografiile trebuie sa fie intotdeauna de calitate, astfel incat sa ajute persoanele care vizioneaza anunturile sa isi faca o parere clara despre imobilele pe care le vad. In acelasi timp, este esential ca imaginile sa susprinda elementele importante, asa cum sunt incaperile, curtea sau racordarea la utilitati.

Indepartarea obiectelor inutile din cadru este, de asemenea, o idee foarte buna, motiv pentru care un alt sfat extrem de important cand vine vorba despre pregatirea caselor de vanzare este indepartarea gadget-urilor, dar si a altor obiecte inutile din fiecare incapere. Nimeni nu-si doreste sa vada foarte multe obiecte personale in anunturi sau in timpul vizionarilor. Acelasi principiu se aplica si pentru piesele vestimentare sau pentru produsele alimentare.

Cum se stabileste pretul?

Un alt detaliu extrem de important cand vine vorba despre vanzarea apartamentelor sau a vilelor este stabilirea unui pret corect. Recomandat este ca proprietarii sa stie care este valoarea imobilelor pe care le detin si sa nu le supraestimeze/subestimeze. Daca este cazul, pot cere sfatul unor specialisti in domeniu, care le pot spune care este pretul ideal pe care ar trebui sa il ceara de la cumparatori.

Tinand cont de toate sfaturile de mai sus, oricine poate gasi mult mai usor si mai repede cumparatori pentru imobilele detinute!