Automatic Perimeter Kowa AP-7000

Preț

Str. Balcescu Nicolae 99
Vezi pe hartă

Anunț depus

Detalii anunț

Perimetru automat Kowa AP-7000, NOU!

Perimetru automatizat pentru perimetrie statică și cinetică
Perimetrul de generație următoare cu testul pragului standard de aur
AP-7000 este perimetrul automatizat Kowas de următoarea generație, care oferă o varietate extinsă de strategii de testare și screening.
programe. Oferă rezultate de evaluare fiabile și consecvente datorită bazei de date normalizate.
Modurile cu prag complet oferă acoperire maculară, centrală și periferică de până la 80°, în timp ce modurile de screening oferă o evaluare rapidă a câmpului vizual pentru scotoamele relative sau absolute. Pentru a scurta timpul de testare, sunt disponibile moduri rapide atât pentru modul prag, cât și pentru cel de screening. În plus, prin corelarea automată a imaginii fundului de ochi (de la o cameră de fund, OCT sau SLO) cu câmpul vizual static, este posibilă detectarea precoce a glaucomului.
Cu designul său ergonomic, compact, AP-7000 oferă confort suplimentar pacienților, operare ușoară pentru clinician și se potrivește perfect în cabinet.


Nou dispozitiv medical electronic și oftalmic pentru spital

WWW.LATIEF-ALHAKIM.COM, Suntem specializați în exportul de echipamente medicale noi, echipamente dentare, aparate cu ultrasunete și dispozitive oftalmice în orice țară a lumii. Oferim echipamente electronice medicale de cea mai bună calitate, echipamente dentare, aparate cu ultrasunete și dispozitive oftalmice, inclusiv modele majore de la cei mai buni producători de mărci. În prezent oferim produse de la: Aescalup Meditec, Argus optic, good, BKG, Canon, Clement Clarke, Coherent, Ellex, Haag dispută, Heine, Humphrey, Hoya, Huvitz, iCare, Kowa, Magnon, Medmont, Melag, Möller-Wedel, Neitz, Nidek, Nikon, Oculus, Reichert, Shin Nippon, Takagi, Tomey, Topcon, Zeiss. Vă rugăm să vizitați site-ul nostru sau să ne contactați pentru a verifica disponibilitatea produselor noastre. Serviciu de livrare la nivel mondial disponibil! Pentru mai multe informații despre produs, puteți vizita site-ul nostru oficial.

Visit us on social media:

INSTAGRAM: latiefalhakim
Facebook: latiefalhakim

Raportează anunțul

Distribuie anunț

Gestionarea anunțului

Modifică anunțul Elimină anunțul

Statistici privind anunțul

Număr de vizite : 565

Ultima vizită : 10/04 ore 21:46

Nr. anunț : 12541