Salon de evenimente Bucuresti Nord

Preț

40,00 €

Bucuresti
Vezi pe hartă

Anunț depus

Detalii anunț

Situat in zona de nord a capitalei salonul de evenimente Buenasado Steakhouse Events, cel mai renumit steakhouse din Bucuresti se remarca prin calitatea produselor si a serviciilor oferite clientilor sai, prin preparatele culinare exceptionale realizate de chefi cu pregatire internationala in domeniul gastronomic, prin creativitate, flexibilitate, servire si prezentare la cele mai inalte standarde.
Din anul 2020, in cadrul Buenasado Steakhouse Events au fost realizate peste 200 de evenimente speciale, in fiecare an. Cu o suprafata de aproximativ 700 mp, Buenasado Steakhouse Events este ideal pentru organizarea de petreceri corporate sau petreceri tematice, concerte, nunti, botezuri, aniversari, petreceri, majorate, baluri, banchete, simpozioane, team-building,prezentare de moda, cununii, cumetrii, parastase, targuri, prezentari, lansari de produse sau campanii. De asemenea, in cadrul acestei locatii pot fi organizate conferinte, vizionari, recetpii, prezentari de moda, baluri, dineuri sau chiar training-uri.
Evenimentele gazduite pana in prezent au beneficiat de o atentie deosebita, de la cel mai mic detaliu si pana la ultimul invitat. Unic si elegant, Buenasado Steakhouse Events dispune de o echipa extrem de bine pregatita si calificata, prompta in oferirea de servicii ireprosabile.

Capacitate maxima de 300 invitati sitting (dispunea salii va fi realizata conform dorintelor clientului si in functie de numarul participantilor)
Max.400 invitati standing
Parcare privata.
Terasa.
Bar.
Acces Wi Fi
Gradina
Ring de dans
Vinuri de colectie de intalta calitate.
Bucatarie internationala rafinata, pentru gusturi alese
Preturi incepand de la 40 de euro de persoana.
Va asteptam cu drag! Echipa Buenasado Steakhouse Events.

Raportează anunțul

Distribuie anunț

Gestionarea anunțului

Modifică anunțul Elimină anunțul

Statistici privind anunțul

Număr de vizite : 210

Ultima vizită : 21/04 ore 20:24

Nr. anunț : 9714