Ofer spre vanzare device "Trișor Pacanele", StopperCalorimetru

PreÈ›

500,00 €

Bucharest
Vezi pe hartă

AnunÈ› depus

Detalii anunÈ›

Ofer spre vanzare device "Trișor Pacanele"

Prezentare generala:
Salutare! Astăzi am plăcerea să vă prezint un dispozitiv incredibil, pe care l-am inventat special pentru pasionații de distracții și senzații tari - Trișor Pacanele. Dacă apreciați adrenalina și vă place să vă jucați cu norocul, acest gadget este perfect pentru voi. Permiteți-mi să vă dezvălui secretele acestui dispozitiv și să vă conving să îl achiziționați chiar astăzi!

1. Design-ul compact:
Trișor Pacanele a fost creat cu atenție la detalii pentru a vă oferi o experiență deosebită. Prezintă un design și un format compact, care îl fac ușor de transportat și de utilizat oriunde doriți. Indiferent dacă sunteți intr-un Cazinou select sau intr-o sala de jocuri de cartier, acest dispozitiv vă poate însoți mereu pentru distracție si venituri grantate instant. Dimensiunile acestui device sunt comparabile cu cele ale unui ssd de 2.5 - Dimensiuni (W x D x H cm) 100.2 x 69.85 x 7 : Greutate (g) 37.4, are de asemenea si acumulator propriu care are o durata de utilizare de pana la 6 ore cu o incarcare full.

2. Funcționare ușoară și intuitivă:
Trișor Pacanele este un device care se conecteaza la aparatul de Pacanele prin infrared! Dispozitivul este dotat cu un led portocaliu care in momentul in care se conecteaza la aparatul de pacanele incepe sa se aprinda si sa se stinga co o frecventa foarte mare, in acest moment va trebui sa apasati pe butonul portocaliu pentru validare dupa care incepe sa dicteze aparatului de pacanele seriile castigatoare una dupa alta, in acelasi timp vă permite să experimentați magia jocurilor de noroc într-un mod la fel de simplu precum mișcarea unui deget.

3. Siguranță garantată:
Siguranța voastră este o prioritate pentru noi. De aceea, Trișor Pacanele vine cu cele mai noi tehnologii de securitate implementate, pentru a vă oferi o experiență de joc responsabilă și protejată. Puteți fi siguri că identitatea și veniturile dumneavoastra vor fi în siguranță și că veți avea parte de o experiență fără griji.

4. Dispozitiv "ilegel"
Avand in vedere faptul ca este un dispozitiv ilegal plata pentru acest device se face numai in BTC si se livreaza in maxim 2 ore de la confirmarea platii oriunde in Bucuresti doar cu drona. de unica folosinta..

5..Poza device - https://pasteboard.co/CRSPTFx3Xty3.jpg

6. Preturi::
3500 Euro cu Livrare in 2 ore de la confirmarea platii(cu drona de unica folosinta)
1500 Euro cu Llivrare in 4 saptamani de la confirmarea platii(cu drona)
500 Euro cu Llivrare in 8 saptamani de la confirmarea platii(nu se livreaza cu drona)

7..Pentru detalii si intrebari specifice
Trimite la:
eMail: [email protected]
sau
eMail: [email protected]

***** De la 1 Nov 2023 vor fi disponibile si urmatoarele device-uri:

StopperCalorimetru ... 200 Euro livrare in 4 saptamani de la precomanda
Descriere: incetineste, opreste si reseteaza calorimetrul. Cele trei functii pot fi folosite pe rand , in schimb cea de incetinire se paote seta sa inregistreze odata la 12 ore, 24 ore , 48 ore , 72 ore si 96 ore.
StopperApometru ... 200 Euro livrare in 4 saptamani de la precomanda
Descriere: opreste si reseteaza apometrul.
StopperContorDigitalElectricitate ... 200 Euro livrare in 4 saptamani de la precomanda
Descriere: incetineste, opreste si reseteaza contoru digital de electricitatel. Cele trei functii pot fi folosite pe rand cea de incetinire se paote seta sa inregistreze odata la 12 ore, 24 ore , 48 ore , 72 ore si 96 ore.
StopperContorGazometru ... 200 Euro livrare in 4 saptamani de la precomanda
Descriere: opreste si reseteaza gazometrul.

Pachetul StopperTotal ce include toate cele 4 de mai sus la 600 Euro cu livrare in 4 saptamani de la precomanda

Raportează anunțul

Distribuie anunÈ›

Statistici privind anunțul

Număr de vizite : 366

Ultima vizită : 27/04 ore 01:16

Nr. anunÈ› : 13556