Panouri de apa cu bule de aer din sticla securizata.

Acest anunț conține un videoclip Dă clic aici pentru a viziona videoclipul

Preț

1 500,00 €

Bucharest
Vezi pe hartă

Anunț depus

Detalii anunț

Decoraţiunea panouri de apa cu bule de aer din sticla SpaceArt extinde designul si stilul oricarei amenajari interioare, oferind relaxare prin miscarea lenta a bulelor de aer si sunetul apei.
Designerii SpaceArt realizeaza panou cu bule de aer din materiale tip Plexiglass si ofera posibilitatea realizarii la comanda a orice tip de panou cu bule de aer in dimensiunile si modelul dorit.
PANOU CU BULE DE AER contine un sistem de iluminare multicolor cu led (RGB) controlat printr-o telecomanda sau sistem de iluminare Led monocolor si pompa de aer pentru bulele de aer.
Culoarea și intensitatea luminii de fundal vă vor ajuta să creați o astfel de capodoperă unică. Astfel de dispozitive pot fi folosite ca o sursă suplimentară de iluminat.
Este un element pur decorativ, care poate fi plasat oriunde ca un accent luminos.

Pentru un calcul exact al decoratiunii PANOU CU BULE DE AER avem nevoie de urmatoarele informatii:- spatiul care urmeaza sa fie amplasata  panoul cu bule de aer : casa, hotel, pensiune, sediu firma, cafenea, club, terasa, restaurant, cafe-bar, cabinet  terapie, spa, mall,magazin etc.- Stilul de decoratiune interioara panou cu bule de aer- Locul de amplasare al panoului cu bule de aer ( podea, atarnat pe perete, incadrat in perete, decoratiune pentru interior sau exterior, etc.)- iluminare panou cu bule de aer (sistem led monocolor / sistem led multicolor - RGB)  
 
De ce să alegi Panourile de apa cu bule de aer din sticla SpaceArt?
  Designerii SpaceArt realizeaza panou cu bule de aer din materiale tip Plexiglass si ofera posibilitatea realizarii la comanda a orice tip de panou cu bule de aer in dimensiunile si modelul dorit.

Cel mai adesea, panourile cu bule sunt instalate în locuri publice, decorează restaurante și cafenele, săli de hotel și zonele de birouri sunt zonate. Dar chiar și în camerele de zi, un astfel de detaliu interior va deveni foarte vizibil și va atrage cu siguranță atenția oaspeților.
Există o expresie care a devenit multă vreme populară, că pentru o perioadă lungă de timp se poate privi focul ars, apa care se toarnă și omul care muncește. Aparent, cea mai bună modalitate de a combina toate cele trei condiții este de a observa cum este instalat panoul cu bule de aer. Da, și în sine acest dispozitiv are un astfel de efect relaxant și hipnotic.
Lumina irizantă a panoului cu bule construit în perete mărește optic spațiul și îl umple cu o atmosferă fabuloasă. Designul neobișnuit al panoului cu bule îl face și mai interesant și mai strălucitor, conferindu-i individualitate.
Avantaje:
-  Panoul cu bule de aer este o decoratiune interioara ce se poate realiza la comanda pentru a se incadra perfect in designul amenajarii interioare a spatiului, localului.
-crearea unui sentiment de spațiu infinit;
- umidizează în plus aerul, îmbunătățind microclimatul din cameră;
- Eliminarea stresului și a oboselii. Datorită capacității de a schimba culoarea luminii de fundal, direcția și intensitatea mișcării aerului, panourile bubble pot crea o atmosferă uimitoare de odihnă și relaxare.
-datorită faptului că panourile cu bule sunt capabile să elimine stresul, ele sunt pur și simplu indispensabile în birouri și ajută la îmbunătățirea productivității lucrătorilor.
-Cu sistemul de iluminare RGB LED panoul cu bule de aer este o decoratiune interioara benefica in cromoterapie.

Raportează anunțul

Distribuie anunț

Gestionarea anunțului

Modifică anunțul Elimină anunțul

Statistici privind anunțul

Număr de vizite : 55

Ultima vizită : 27/04 ore 11:07

Nr. anunț : 15089