Acum poti gasi rapid soferii in trafic dupa numarul de inmatriculare auto

Preț

Anunț depus

Detalii anunț

Cum funcționează ?

Platforma SunăSoferul.ro are drept scop ușurarea căutării unui șofer în trafic în cazul în care este o urgență. Poți căuta un șofer în trafic fără sa fii logat sau înregistrat (număr limitat de căutări / zi) .

Situațiile de urgență în trafic pot fi foarte multe și diverse. Iată unele exemple de situații în care ai nevoie să găsești șoferul unei mașini în trafic:

Atunci când cineva ți-a blocat mașina în parcare

Când cineva iți atinge mașina din greșeală într-o parcare aglomerată

Când cineva uită un copil sau un animal în mașină cu geamurile închise (risc de sufocare)

Când iți este ridicată mașina si cineva vrea să te anunțe

Când ai o roată desumflată și incă nu știi

Când uiti o portieră semideschisă

Când mașina iți este spartă sau vandalizată

Când trebuie să muți mașina pentru că se lucreaza în acel loc
... și în foarte multe alte situații asemanătoare ai nevoie să fii contactat imediat sau să anunți alt șofer.

Iți recomandăm să înregistrezi numărul mașinii tale pe platforma SunăSoferul.ro. Astfel când cineva va căuta numărul mașinii tale de înmatriculare în trafic te va găsi foarte ușor și îți va trimite mesajul de alertă.

Odată înregistrat poti opta ca numărul tău de telefon să fie privat sau public.
In cazul în care numărul tau de telefon este privat, persoana care te caută în trafic îți va putea trimite prin platforma SunăSoferul.ro un mesaj, iar tu vei primi imediat un SMS cu mesajul respectiv. Astfel vei fi anunțat imediat despre starea mașinii tale fără ca cineva să iți afle numărul de telefon.

In cazul în care tu cauți șoferul unei mașini pentru a-l informa despre o situație de urgență în trafic, este de ajuns să tastezi numărul de înmatriculare al mașinii acestuia (ex: B 103 BLF ) și vei putea contacta șoferul imediat dacă acesta are un cont pe platforma SunăSoferul.ro.

Poți lăsa mesaje de întampinare publice iar atunci când cineva caută numărul mașinii tale auto, va vedea mesajul tău. De exemplu: Revin în 2 minute. Scuze!

De asemenea vei fi anunțat imediat când cineva a căutat numărul mașinii tale chiar dacă acesta nu iți trimite nici un mesaj de alerta. Astfel vei ști să verifici mașina imediat pentru a te asigura că totul este ok în parcare.

Cât de sigur este?

In situațiile în care ești o persoană publică, politică, om de afaceri, domnișoara vulnerabilă, etc... și nu dorești să afișezi numărul tău de telefon în parbrizul mașinii, poți solicita de la noi un sticker (abtipild) cu mesajul Mă găsești pe SunăSoferul.ro! pe care îl vei lipi pe geamul șoferului. Astfel te asiguri că oricine va vrea să te contacteze in trafic, te va găsi imediat, chiar dacă încă nu știe de platforma SunăSoferul.ro. Vei primi mesajul prin SMS în timp real fără să iti expui numărul de telefon în public.

Raportează anunțul

Distribuie anunț

Gestionarea anunțului

Modifică anunțul Elimină anunțul

Statistici privind anunțul

Număr de vizite : 203

Ultima vizită : 09/04 ore 22:24

Nr. anunț : 12174