Parodontologie în Brașov

Preț

1,00 €

Anunț depus

Detalii anunț

Gingivita, parodontita se numără printre principalele motive de adresare la un cabinet stomatologic. Inflamația sau sângerarea gingiilor, o afecțiune extrem de frecventă, se poate dezvolta la orice vârstă, începând cu apariția dinților. Conform statisticilor, gingivita apare la aproape 90% din populație, afectând atât copiii, cât și pacienții vârstnici.
În multe cazuri, gingivita este un semn incipient, de avertizare al dezvoltării bolii parodontale (aceasta poate duce la pierderea unor dinți profund afectați). Iar parodontita este periculoasă nu numai pentru dantură: microbii, care intră în sânge prin țesuturile distruse, afectează alte organe interne, în principal vasele, inima și plămânii. Respectiv, serviciile dentare ce țin de parodontologie sunt intens solicitate în Brașov (și în România, la general).
Ai nevoie de ajutor specializat, pentru a rezolva o asemenea problemă? Adresează-te la clinica dentară din Brașov TopaltDent. Aici beneficiezi de orice servicii stomatologice, de la igienizare profesionistă și detartraj, tratamentul gingivitei și bolilor parodontale până la cele mai moderne tehnici de implant dentar. Ești binevenit la clinică pentru a te bucura de servicii de înaltă calitate, prețuri adecvate și o abordare profesionistă, indiferent de problema dentară.
Specialiștii clinicii utilizează doar materiale, tehnici și utilaje inovative, deci îți vor oferi soluții cu minimă durere și în cel mai scurt timp posibil. Nu mai amâna tratamentul - poți scăpa de probleme rapid, fără durere și cu rezultat garantat. Sună acum la 0770 743 787 și programează-te pentru o consultație, iar în caz de urgență apelează la 0774 001 001.
https://topaltdent.ro/servicii-stomatologice/parodontologie-2/

Raportează anunțul

Distribuie anunț

Gestionarea anunțului

Modifică anunțul Elimină anunțul

Statistici privind anunțul

Număr de vizite : 57

Ultima vizită : 22/01 ore 00:22

Nr. anunț : 9509

Continuând vizita pe site-ul nostru, acceptați utilizarea cookie-urilor.
OK