Megahost - servicii hosting la cel mai...

Preț

1,00 €

Ciorogarla
Vezi pe hartă

Anunț depus

Detalii anunț

Deţii şi tu o afacere online şi ai vrea să beneficiezi de mai multe performanţe la cele mai mici preţuri de pe piaţă? O soluţie ar fi VPS hosting. Datorită accesului root și unei izolări securizate între utilizatorii aceluiași server, acesta îți va oferi flexibilitatea unui server rapid şi sigur. În plus, dacă vrei să ştii şi tu ce reprezintă un server FTP modern, fără a scoate prea mult din buzunar, atunci alege unul dintre tarifele noastre disponibile.
Astfel, la Megahost poţi beneficia de servicii hosting la cel mai înalt nivel, având trafic nelimitat, spațiu de stocare cu 30 GB, memorie RAM garantată 512MB și Burst 1024 MB, plus două adrese de IP, pentru doar 15 Euro/lunar. De asemenea, cu o taxă suplimentară, poți administra ușor și comod serverul prin intermediul cPanel, a cărui servicii MegaHost le reprezentăm oficial.
Vrei să faci o schimbare businessului tău acum? Contactează-ne la numărul de telefon +40 733 377 97 sau scrie-ne un e-mail de pe pagina cu contacte a site-ului nostru și află orice detaliu.
https://megahost.ro/

Raportează anunțul

Distribuie anunț

Gestionarea anunțului

Modifică anunțul Elimină anunțul

Statistici privind anunțul

Număr de vizite : 67

Ultima vizită : 02/10 ore 01:49

Nr. anunț : 7189

Continuând vizita pe site-ul nostru, acceptați utilizarea cookie-urilor.
OK