Lac Epoxidic de Protectie EMEX Epoxy Coat

Preț

Anunț depus

Detalii anunț

Lacul Epoxidic de Protectie EMEX Epoxy Coat este un produs profesional, cu proprietati superioare de protectie si decorare, rezistent la diversi factori agresivi.
Produsul este bicomponent, reactia de polimerizare producandu-se la combinarea celor 2 componente:
 - Rasina epoxidica aditivata, in solvent organic,
 - Intaritor de tip poliaminoamidic in xylol 70%, pentru care veti gasi toate detaliile, privind pretul sau modul de ambalare, in pagina dedicata.

Caracteristici principale:

- aderenta mare;
- etalare excelenta;
- luciu superior;
- rezistenta la coroziune;
- durabilitate mare;
- rezistenta la trafic si uzura;
- sigileaza porii si previne macinarea;
- rezistenta la apa si coroziune alcalina;
- rezistent la temperatura: 100°C continuu; 120 °C discontinuu.

Domenii de Utilizare:

Lacul Epoxidic de Protectie EMEX Epoxy Coat , urmare faptului ca poate fi aplicat pe materiale diverse, permite o utilizare diversificata, de la finisari finale ale suporturior din metal de utilizare generala, top-coat pentru sisteme de pardoseli sau vopsiri epoxidice, pana la protectia betonului, in vederea sigilarii impotriva macinarii si eliminarii de praf, inaintea montarii de parchet sau pardoseala flotanta, sau a oricaror alte suprafete care necesita o protectie ridicata.
Produsul este utilizat numai ca strat final (top-coat), si nu este indicat pentru reparatii, in amestec cu materiale pulverulente sau de duritate, ca faina de cuatz, corindonul, sau altele similare.
Lacuirea cu acest tip de lac este destinata suporturilor exploatate la interior. Chiar daca toate caracteristicile de duritate si rezistenta ale peliculei nu vor fi afectate, performantele sale ramanand identice, lacul are dezavantajul unei rezistente limitate la lumina, fapt care poate determina cu usurinta matuirea prematura. Cu toate acestea, printr-o aditivare potrivita, realizabila doar in procesul de productie, se poate utiliza si la exterior.
Se utilizeaza ca top-coat pentru otel sau beton, in sisteme decorative sau de protectie, atat in domeniul civil cat si in cel industrial. Avand o rezistenta mare la apa, frig sau socuri termice, uleiuri si hidrocarburi, etc., este destinat cu precadere zonelor exploatate in medii expuse unor solicitari peste medie, mecanice, chimice, termice, s.a. Realizeaza o pelicula perfect impermeabila la apa, saruri, compusi cu sulf, azot, clor, bioxid de carbon, atat pentru suprafetele metalice, cat si pentru cele din beton.
Obtinerea tuturor perfomantelor produsului este conditionata de o pregatire optima a suportului, conform indicatiilor existente in Fisa Tehnica, sau recomandarilor producatorului.
Se recomanda efectuarea de teste prealabile de compatibilitate, in cazul aplicarii peste straturi anterioare de vopsea bicomponenta, sau suprafete din beton ce au fost intretinute cu produse de provenienta necunoscuta. Orice surse de contaminare, dar mai ales impregnarea cu silicati, ceruri, compusi florurati, grasimi vor trebui inlaturate, intrucat influenteaza in mod negativ atat aderenta cat si durabilitatea sistemului.

Detalii, Calcul de Consum si Fisa Tehnica: https://emex.ro/lac-epoxidic-solventat

Raportează anunțul

Distribuie anunț

Gestionarea anunțului

Modifică anunțul Elimină anunțul

Statistici privind anunțul

Număr de vizite : 482

Ultima vizită : 15/04 ore 09:49

Nr. anunț : 814