Găzduire VPS ieftină care satisface t...

Preț

Ciorogarla
Vezi pe hartă

Anunț depus

Detalii anunț

Site-ul tău deja a atins un număr mare utilizatori și serviciile de hosting nu mai fac față nevoilor? Cine a spus că pentru o performanță mai bună trebuie să plătești sume enorme de bani? Acum, cu MegaHost poți beneficia de găzduire VPS ieftină și care va satisface toate nevoile proiectului tău online. Uită de problemele legate de viteză și de clienții nemulțumiți.
Alege găzduire web cu trafic nelimitat, spațiu de stocare cu 30 GB, memorie RAM garantată 512 MB și Burst 1024 MB, plus două adrese de IP, pentru doar 15 Euro/lunar. De asemenea, ai acces la asistență tehnică profesionistă și amabilă disponibilă 24/7, care te va ajuta să soluționezi orice problemă legată de hardware. În plus, cu o taxă suplimentară, poți administra ușor și comod serverul prin intermediul cPanel, a cărui servicii MegaHost le reprezintă oficial.
Nu mai cheltui bani pe servicii care nu te avantajează, alege MegaHost. Pentru mai multe detalii, contactează-ne la numărul de telefon +40 733 377 97 sau scrie-ne un e-mail de pe pagina cu contacte a site-ului nostru.
https://megahost.ro/vps-hosting.php

Raportează anunțul

Distribuie anunț

Gestionarea anunțului

Modifică anunțul Elimină anunțul

Statistici privind anunțul

Număr de vizite : 10

Ultima vizită : 12/06 ore 16:06

Nr. anunț : 4962

Continuând vizita pe site-ul nostru, acceptați utilizarea cookie-urilor.
OK