Realizam paturici personalizate

Preț

1,00 €

Anunț depus

Detalii anunț

In atelierele Paturicafermecata.ro se confectioneaza o gama variata de paturici, o gama care aduce o stare de bine si un comfort optim micutului tau.
Paturica Fermecata" este realizată manual dintr-o combinatie de bumbac 100% pe o parte și minky pufos pe cealalta, 2 materiale perfecte si sigure pentru pielea bebelușilor. Materialele folosite sunt certificate OEKO-TEX de cea mai buna calitate, atat bumbacul cat si minky-ul pufos facand parte din categoria tesaturilor recomandate la realizarea articolelor pentru bebelusi.
Paturica se poate realiza in urmatoarele variante:
- o paturica model clasic, cu o parte bumbac si o parte plusata, medie spre subtire, ideala in interior si exterior in sezonul cald spre rece( grosimea acesteia este de 0.5 cm).
- o paturica groasa nedetasabila, cu o parte bumbac si o parte plusata, la care am adaugat un strat termic in interior, grozava pentru sezonul rece ( grosimea acesteia este de 1.5- 2 cm).
- o paturica groasa detasabila - este paturica model clasic, cu fermoar in partea de jos si pilota detasabila in interior- te poti bucura astfel de un produs all season. :)
Paturica este 100% personalizabila, astfel ca poti avea numele micutului tau fie pe plus, fie pe partea cu bumbac . Personalizarea numelui este CADOUL nostru.
Pentru Mai multe deatalii nu ezitati sa ne contactati, fie pe site-ul : https://www.paturicafermecata.ro/
fie pe pagina noastra de facebook https://www.facebook.com/paturicafermecata/
Va asteptam cu drag !
Echipa Paturica Fermecata :)

Raportează anunțul

Distribuie anunț

Gestionarea anunțului

Modifică anunțul Elimină anunțul

Statistici privind anunțul

Număr de vizite : 298

Ultima vizită : 10/08 ore 09:26

Nr. anunț : 476

Continuând vizita pe site-ul nostru, acceptați utilizarea cookie-urilor.
OK