Orteza de genunchi cu inel rotulian de silicon/ dreapta – Genumedi PT- Marime III

Preț

31,00 €

Rm. Valcea
Vezi pe hartă

Anunț depus

Detalii anunț

Magazin on-line specializat in comercializarea produselor ortopedice import Germania vinde:
Orteza de genunchi cu inel rotulian de silicon/ dreapta – Genumedi PT- Marime III.
Aparat de genunchi Genumedi PT pentru ghidare rotuliana, este un aparat care influenteaza directia de alunecare a rotulei (rotula).
Suportul de genunchi cu inel rotulian de silicon pentru piciorul drept, imbunatateste circulatia sangelui si ajuta absorbirea mai rapida a hematomei si edemului.
Tampoanele de silicon integrate in suportul genunchiului amelioreaza durerea si duc la reducerea umflaturii (cum ar fi edemul sau hematoamele).
Designul tampoanelor complexe influenteaza pozitiv indrumarea corecta a rotulei prin adresarea specifica a muschilor individuali. Presiunea poate fi reglata individual cu ajutorul curelei suportului. Orteza este utilizata atunci cand este necesar un efect pozitiv asupra ghidarii rotulei, cum ar fi: sindromul durerii patelofemorale, maltratarea rotuliana, lateralizare rotuliana.
Tehnica de tricotat (margine moale medi) previne constrictia neplacuta la capetele suportului. Tesatura tricotata compresiva a Genumedi PT permite stabilizarea si relaxarea articulatiei.
Clima Comfort stimuleaza senzatia placuta de purtare: tehnologia moderna a fibrelor transporta rapid umezeala de pe suprafata pielii si asigura o respirabilitate ridicata. In plus, functia integrata Clima Fresh are o actiune antibacteriana si previne mirosurile. Astfel, Genumedi PT este la fel de potrivit pentru activitati sportive ca si pentru viata de zi cu zi.
Curea reglabila individual scade sensibil presiunea pe rotula datorita carcasei deschise a inelului din silicon rotulian.
Indicatii: efect pozitiv asupra ghidarii rotulei, cum ar fi: Sindromul durerii patelofemorale, Maltracking patelar, Luxatia de rotula, Rota hipermobila Dezaliniere.
Starea produsului – nou
Pretul afisat este pentru o bucata.
Produsul din imagine este doar de prezentare. In eventualitatea unei comenzi veti primi unul identic ca: marca, dimensiuni, forma, culoare, greutate, uzura.
Produsul nu are drept de retur.
Transportul nu este inclus in pret.
Garantie –12 luni
Made in Germania
Date tehnice:
Marimea III
Circumferința coapsei deasupra centrului rotulei - 43-46 cm
Circumferinta sub centrul rotulei - 31-34 cm
Culoare - gri
Utilizabila pe partea dreapta
Greutate produs - 0.5 kg
https://www.ortomag.ro/Orteza-de-genunchi-cu-inel-rotulian-de-silicon-dreapta-Genumedi-PT-Marime-III/

Raportează anunțul

Distribuie anunț

Gestionarea anunțului

Modifică anunțul Elimină anunțul

Statistici privind anunțul

Număr de vizite : 116

Ultima vizită : 22/04 ore 23:29

Nr. anunț : 10401