Masaj De Relaxare Piatra Neamt 0755751891

Acest anunț conține un videoclip Dă clic aici pentru a viziona videoclipul

Preț

50,00 €

Piatra Neamt
Vezi pe hartă

Anunț depus

Detalii anunț

Masaj De Relaxare Piatra Neamt 0755751891
Masajul de relaxare, alaturi de alte tipuri de tratamente corporale si reflexoterapie ajuta la detoxifiere, mentinerea sanatatii si frumusetii pielii, imbunatatirea conditiei fizice, la cresterea tonusului dar si la incetinirea procesului de imbatranire. Din dorinta de a raspunde prin calitate si profesionalism asteptarilor Dumneavoastră am creat un ambient relaxant, cald si elegant, pentru a desfasura cele mai placute sedinte de masaj somatic.
Istoria ne-a aratat ca masajul s-a practicat in toate timpurile si s-a dezvoltat in majoritatea popoarelor cunoscute. Masajul a fost unul dintre primele si cele mai rapide mijloace descoperite de oameni pentru alinarea suferintelor. Un masaj de relaxare foloseste tehnici variate de aplicare de presiune ideala pentru relaxare si calmare, reusind sa elimine tot stresul acumulat in centrii nervosi si sa detensioneze atat fizic, cat si psihic.
Terapiile prin masaj revitalizeaza trupul si stimuleaza organismul sa isi recapete energia si echilibrul. Masajul de relaxare poate fi alegerea perfecta pentru a te destinde dupa o zi de munca, bucurandu-te in acelasi timp de o serie de beneficii importante. Efectele masajului de relaxare ofera o stare generala de energizare, relaxeaza musculatura, elimina semnele de oboseala accentuate si mentine o stare buna de sanatate.
Beneficiile masajului de relaxare sunt:
- Reducerea durerilor articulare si musculare
- Imbunatirea circulatiei sangvine
- Relaxarea muschilor incordati
- Reducerea stresului
- Reducerea durerilor de spate
- Mentinerea și imbunatatirea flexibilitatii
- Revigorare fizica si psihica
- Tratarea insomniilor, oboselii si anxietatii
- Poate avea efect de modelare si mentinere a siluetei pe termen lung
Va asteptam mereu cu drag intr-o atmosfera placuta, un fundal sonor relaxant si un zambet. Apelati la noi pentru a va remodela frumusetea si pentru a va regasi magia unei imagini perfecte!
Tel : 0755751891
https://www.facebook.com/masajderelaxarepiatraneamt
https://www.instagram.com/masajderelaxarepiatraneamt
https://www.pinterest.ro/masajderelaxarepiatraneamt
https://masajderelaxarepiatraneamt.blogspot.com
https://www.youtube.com/watch?v=cfCM2ARRf8U
https://twitter.com/masaj0755751891
Email : [email protected]
60 min = 50 RON
#masaj #masajderelaxare #masajpiatraneamt #ingrijirepersonala #masajsomatic #piatraneamt #neamt #masajsuedez #masajterapeutic #masajromania #serviciimasaj #sanatate #terapieprinmasaj #romania #salonmasaj #frumusete #sanatate #serviciideinfrumusetare #vindecareprinmasaj #massage #massagetherapy #relax #wellness #beauty #health #selfcare #skincare #therapy #deeptissuemassage #healing #healthylifestyle #swedishmassage #reflexology

Raportează anunțul

Distribuie anunț

Gestionarea anunțului

Modifică anunțul Elimină anunțul

Statistici privind anunțul

Număr de vizite : 301

Ultima vizită : 15/06 ore 20:32

Nr. anunț : 7424

Anunturi similare

Masaj terapeutic...
Neamt