Masaj terapeutic si de relaxare Piatra Neamt 0755751891

Acest anunț conține un videoclip Dă clic aici pentru a viziona videoclipul

Preț

Piatra Neamt
Vezi pe hartă

Anunț depus

Detalii anunț

Masaj terapeutic si de relaxare Piatra Neamt 0755751891
Ofer servicii de intretinere corporala si infrumusetare in Piatra Neamt: masaj de relaxare, terapeutic, anticelulitic si reflexoterapie.
Masajul corporal este o formă alternativă de tratament și relaxare, cu numeroase beneficii pentru sănătate:
- Îmbunătățește aspectul pielii
- Stimulează memoria, concentrarea și atenția
- Contribuie la regenerarea celulară
- Combate simptomele depresiei și anxietății
- Ameliorează migrenele
- Creşte mobilitatea articulaţiilor
- Elimina toxinele din organism
- Ofera un plus de energie şi bună dispoziţie
- Intareste sistemul imunitar
Masajul de relaxare sprijina organismul sa-si recapete starea generala de bine si echilibreaza sistemul nervos. Masajul are un efect liniştitor şi contribuie la relaxarea muşchilor, la eliminarea celulelor moarte de pe piele, îmbunătăţind respiraţia pielii, are acţiune analgezică prin îndepărtarea oboselii ţesuturilor şi reducerea frecvenţei contracţiilor musculare, reduce semnificativ tensiunea arterială. Efectele benefice se văd chiar după prima şedinţă iar după câteva luni se poate constata o îmbunătăţire considerabilă a calităţii vieţii şi a somnului, creşterea tonusului fizic şi psihic, un aspect mai frumos şi sănătos al pielii şi o stare de bine generală.
Masajul terapeutic si de relaxare se adreseaza intregului corp si este indicat tuturor persoanelor. Efectele masajului se vor simti imediat prin imbunatatirea circulatiei sanguine, a bunei dispozitii si a calitatii somnului, a oxigenarii sistemului nervos central, prin indepartarea durerii musculare si prin eliminarea senzatiei de stres si oboseala. Masajul terapeutic si cel de relaxare fac parte din procedurile de recuperare medicala ce actioneza direct asupra organismului, prin tehnici manuale de relaxare a musculaturii. Aceste tehnici, reprezentate prin miscari variate de alunecare ale mainilor pe suprafata corpului si de presiune in profunzime, de strangere si stoarcere a tesuturilor, de lovire ritmica pe partile carnoase si de scuturare a segmentelor, au ca scop inducerea relaxarii si starii de bine. Tehnicile de masaj terapeutic si de relaxare utilizate reunesc o serie de manevre efectuate la nivelul tesuturilor moi, prin care se urmareste atenuarea durerilor musculare si articulare, ameliorarea tensiunii si oboselii musculare, precum si imbunatatirea circulatiei sanguine.
Masajul terapeutic este una dintre cele mai eficiente și apreciate forme de terapii alternative folosite în tratamentul durerilor musculare, el fiind necesar la un moment dat tuturor. Masajul terapeutic are ca scop eliminarea și decongestionarea punctelor de declanșare a durerii, decontracturarea mușchilor și rezolvarea problemelor circulatorii. Acesta constă în prelucrarea manuală a țesuturilor moi cu scopul de.a stimula circulația sângelui, a limfei și de a decontractura musculatura. Se folosesc diferite tehnici în funcție de obiectivele fiecărui tratament și în funcție de afecțiunea pe care trebuie să o tratăm.
60 min = 50 RON
Tel : 0755751891
Email : [email protected]
https://www.facebook.com/masajderelaxarepiatraneamt
https://www.instagram.com/masajderelaxarepiatraneamt
https://twitter.com/masaj0755751891
https://www.youtube.com/watch?v=bN_R3fjCrN4
#masaj #masajderelaxare #masajpiatraneamt #masajsomatic #piatraneamt #neamt #masajsuedez #moldova #romania #massage #massagetherapy #relax #wellness #beauty #health #selfcare #skincare #therapy #deeptissuemassage #healing #healthylifestyle #swedishmassage #reflexology

Raportează anunțul

Distribuie anunț

Gestionarea anunțului

Modifică anunțul Elimină anunțul

Statistici privind anunțul

Număr de vizite : 397

Ultima vizită : 15/06 ore 20:32

Nr. anunț : 7630