Medicina Muncii Timisoara

Preț

Timisoara
Vezi pe hartă

Anunț depus

Detalii anunț

Din dorinta de a ajuta oamenii si din pasiunea pentru medicina, Bastion Medical vine in intampinarea tuturor celor care au nevoie de servicii medicale de inalta calitate, cu o oferta unica pe piata de medicina muncii din Timisoara.

Profesionistii in domeniul medical ofera servicii de medicina ocupationala la sediul clinicii sau la sediul clientilor, firmelor, atat pentru intocmirea fiselor medicale, cat si pentru asigurarea documentelor de angajare ori pentru controalele periodice.

Evaluarea conditiilor de munca, completarea si arhivarea dosarelor medicale, supervizarea concediilor medicale ori gestionarea bazelor de date si elaborarea rapoartelor medicale sunt doar cateva dintre serviciile de medicina muncii pe care Bastion Medical le ofera companiilor.

Si, deoarece oamenii au nevoi diferite, Bastion Medical se muleaza perfect acestora din punct de vedere al programului. Flexibilitatea, promptitudinea si calitatea seriviciilor medicale, empatia, profesionalismul si buna comunicare cu cei ce apeleaza la servicii medicale sunt doar cateva dintre atuurile care definesc calitatea acestora. Programari la telefon 0722365920

Raportează anunțul

Distribuie anunț

Gestionarea anunțului

Modifică anunțul Elimină anunțul

Statistici privind anunțul

Număr de vizite : 32

Ultima vizită : 12/06 ore 17:19

Nr. anunț : 4163

Continuând vizita pe site-ul nostru, acceptați utilizarea cookie-urilor.
OK